Pánikzárak

Ajtók a menekülési és mentési útvonalakon

A Gretsch-Unitas átfogó, egyablakos megoldásokat kínál minden igényre: az egyes alkatrészektől a komplex átfogó rendszerekig – egyszerű menekülőajtó pánikzárral vagy a menekülési ajtók központi vezérlésére és füstelvezető rendszerekkel a menekülési útvonalakon füst- és hőelvezető rendszerekkel.

Menekülési ajtó szakértelem a legapróbb részletekig

A GU Group hatékony, megbízható megoldásokat kínál az építészek és tervezők számára az adott projekt menekülési és mentési terveihez igazítva. Minden megfelel a jelenlegi szabványoknak:

EN 179 (vészkijárat) / EN 1125 (vízszintes rúddal működtetett pánikajtó) és
DIN EN 13637 (elektromos zárak).
EN 1125 pánikajtókhoz és EN 179 vészkijáratokhoz.
Az önzáró BKS bevésőzárak és az önzáró GU-SECURY többpontos pánikfunkciós zárak menekülőajtókhoz nagyon magas fokú biztonságot nyújtanak.

A Gretsch-Unitas csoport termékei, mint tesztelt egységek közötti interakció egyedülálló a piacon. Ez azt jelenti, hogy minden funkció teljesen kompatibilis, és az esztétikai igényeket következetesen kielégítik.

Menekülési ajtó vezérlőegységei

FTNT10 / FTNT20
Az elektromosan vezérelt pánikkijárati eszközök menekülési ajtó vezérlőegységek, amelyek az ajtó mellé vannak szerelve, és biztonságosan kioldhatók egy vésznyomógombbal. A BKS menekülőajtó vezérlőegységei falra szerelhető és falba épített változatban is kaphatók. A beépített vezérlőegység számos állítható funkciót kínál az ajtó hálózatba kapcsolásához és felügyeletéhez.

Az innovatív jelzési koncepció egyértelműen megjeleníti a következő állapotokat: kioldás, riasztás és reteszelés. További komponensek a rugós működtetésű kulcsos kapcsoló a rövid távú kioldáshoz a jogosult hozzáféréshez és a nyugtázáshoz, egy nyomógomb az ajtóvezérléshez Ki / Éjszakai üzemmódban, valamint a vészhelyzeti nyomógomb címke.

A moduláris felépítés testreszabott megoldásokat tesz lehetővé minden igényhez. Ily módon a menekülési ajtó vezérlőegysége kapcsolósorozatokkal kombinálható, és integrált buszcsatolón keresztül sok más BKS-NET kompatibilis termékkel összekapcsolható. A menekülési ajtó vezérlőegységei megfelelnek az EltVTR és az EN 13637 szabvány magas követelményeinek, és kérésre kerettel, burkolattal vagy tápegységgel szállítjuk.

Más rendszerekhez képest az FTNT falra szerelt változatában (AP) is különösen kompakt.

Pánik kilépő eszközök az EN 1125 szabványnak megfelelően

Érintőrudak és nyomórudak

A GU csoport a tolórudak és az érintőrudak széles választékát kínálja a használatra
füstvédelem
projekt ajtók 300 kg-ig.
Még nagyon nagy, kétszárnyú ajtóknál is csak a legkisebb nyomásra van szükség pánikhelyzetben a teljes ajtóelem biztonságos és gyors kinyitásához. Még gyerekek, idősek vagy fogyatékkal élők is képesek lesznek biztonságosan és gyorsan kinyitni az ajtót veszély esetén. Az ajtórendszer áthaladás után automatikusan újra bezárul.

A BKS bevésőzárakkal és tartozékokkal együtt az érintőrudak és a tolórudak az EN 1125 szabvány szerint jóváhagyott. A tartósságot 1 millió zárási művelettel teszteltük.

A sorozatok rozsdamentes acél, alumínium vagy PVC változatban kaphatók.

Menekülési ajtó csomagok

Az EVT (elektromosan záródó Touch Bar) és az EVP (elektromosan záródó pánikzár) BKS ajtókoncepciókkal az FTNT menekülési ajtó vezérlőegységgel együtt biztosítják, hogy a pánikhelyzetben a személyi biztonság és az anyagi javak maximális biztonsága ne legyen ellentmondás. És mi több, a rendszerelemek száma minimálisra csökken.

Mind az EVT, mind az EVP menekülési ajtó csomagokat az FTNT menekülési ajtó vezérlőegységgel együtt használják, és a BKS-NET ajtóbusz-csatlakozón keresztül hálózatba köthetők.

A tervezők így nagy teljesítményű és biztonságos megoldásokat kapnak a jelenlegi szabványok szerint, mint például az EN 179/EN 1125 és a DIN EN 13637, amelyek pontosan illeszkednek a projekt követelményeihez.

EVP elektromosan záródó pánikzár

A GU csoport kifejezetten az EN 179 szerinti egyszárnyú vészkijárati ajtókhoz és az EN 1125 szerinti pánikajtókhoz fejlesztette ki az elektromosan záródó EVP pánikzárat. Az önzáró pánikzár és az elektromosan vezérelt menekülési ajtózár kombinációja gazdaságos, kompakt megoldást jelent, amely jelentősen csökkenti a az építészek és ajtógyártók tervezési ideje.

A pánikzár többpontos zárral is rendelhető a fokozott betörésvédelem érdekében. Az elektromos reteszelési pont a zárterület közepén található, amely megakadályozza az ajtólap deformálódását még helytelen működés esetén is.

Kérjen visszahívást

Visszahívás kéréséhez adja meg az alábbi adatokat!