Automata bejárati rendszerek

Automata bejárati rendszerek: kültéri és beltéri megoldások

Az automatikus bejárati rendszerek átláthatóságot, biztonságot és kényelmet kínálnak.

Az automata ajtók nagyobb kényelmet biztosítanak, mivel érintésmentesen nyithatók és zárhatók. A legkorszerűbb beléptetőrendszerekkel kombinálva meghatározzák, kinek szabad belépnie, biztosítják a menekülési útvonalakat és akadálymentes hozzáférést biztosítanak. Korszerű bejárati megoldást nyújtanak középületek, repülőterek, pályaudvarok, bevásárlóközpontok, bankok, kórházak, idősek és fogyatékkal élők bentlakásos ellátásához.

Az automata ajtók kifinomult építészeti megoldások megvalósítására is használhatók a homlokzattervezés területén. A technikai és kreatív lehetőségek sokaságából igény szerint kiválasztható a legmegfelelőbb rendszer. A Gretsch-Unitas csoporthoz tartozó GU Automatic személyre szabott megoldásokat kínál minden kihívásnak és elvárásnak a biztonságos, érintésmentes, akadálymentes be-, ki- és áthaladás érdekében.

Automata tolóajtók

Az automata tolóajtókon könnyen és kényelmesen lehet áthaladni, vagyis alig veszik észre az épületet használók. Alkalmasak modern, akadálymentes, érintésmentes és higiénikus bejárati megoldásként középületekben, irodaházakban és szupermarketekben, repülőtereken és szállodákban, gyógyszertárakban és orvosi rendelőkben.

Lengőajtós hajtások

A GU Automatic nyílóajtós hajtásai a legmodernebb akadálymentes bejárati megoldásokat kínálnak.

A tűz- és füstvédelmi ajtóknak vészhelyzetben biztonságosan be kell zárniuk. Azonban az is kívánatos, hogy a belső és külső ajtók vagy a homlokzati ajtók automatikusan zárjanak. A zárt vagy nehezen nyitható ajtó azonban akadály és nem akadálymentes. Itt használják a lengőajtós hajtásokat, amelyek automatikusan nyílnak és záródnak, így biztosítva a kényelmet és a biztonságot.

A lengőajtó-meghajtások biztonságos zárást biztosítanak, ugyanakkor kényelmes hozzáférést tesznek lehetővé a radar mozgásérzékelőjén, nyomógombján vagy beléptető rendszerén keresztül. A homlokzati bejárati ajtók is kihasználhatják a nyílóajtó-hajtás előnyeit: többpontos zárral kombinálva egyformán lehetséges a betörésvédelem és a menekülési útvonal biztonsága, valamint az akadálymentesség.

Kérjen visszahívást

Visszahívás kéréséhez adja meg az alábbi adatokat!