Elektronikus zárrendszerek

Aki az elektronikus zárrendszert választja, az a nagyfokú kényelem, rugalmasság és az összköltség hosszú távú csökkenése mellett kiemelkedő megbízhatóságot vár el. ixalo – a BKS elektronikus zárrendszere megfelel a mechatronikus zárhengerekre vonatkozó EN 15684 szabvány legmagasabb biztonsági követelményeinek, rendkívül megbízható kódolási és kommunikációs mechanizmusokkal. A biztonságot a VdS tanúsítja.

ixalo SE elektronikus zárrendszer

Hozzáférés a nagyobb rugalmassághoz
A BKS SE technológiájának köszönhetően a termékek különösen kevés energiát fogyasztanak – ez az egyik alapvető kritérium, amelynek az akkumulátoros rendszereknek meg kell felelniük. Ezzel biztosítható a nagyszámú zárolási ciklus (akár 600 000) és a hosszú készenléti idő (akár 10 év).

A kényelmes működtetés és az egyedi ajtókialakítás nem feltétlenül zárja ki egymást. Az ixalo zárral a hangsúly a kompakt, tetszetős biztonságon van, mivel a teljes rendszertechnológiát a zárba integrálták. Bármilyen ajtó vasalat választható.

ixalo RFID

RFID technológiával felszerelt: Mifare ® (MIFARE ® Classic ® , MIFARE ® DESFire ® EV1), ixalo | Az RFID számos lehetséges alkalmazást kínál az egyéni igények kielégítésére.

Az ixalo az RFID technológiával összefüggésben is lenyűgöző termékei különösen alacsony energiafogyasztása miatt – ez az egyik fő kritérium, amelynek az akkumulátorral működő rendszereknek meg kell felelniük. Csak így biztosítható a nagyon nagy számú zárolási ciklus (akár 70 000-ig).

Az ixalo gombhenger számos változata és hosszúsága rendelhető. Moduláris felépítésüknek köszönhetően hosszuk a helyszínen egyedileg alakítható. Ez nagyfokú rugalmasságot biztosít a térhasználati koncepciók megváltoztatásakor, különösen az elektronikus hozzáférési jogok adminisztrációja esetén.

ixalo transzponder

Az ixalo transzponder egy olyan aktív rendszer, amely minimalizálja a henger akkumulátor-fogyasztását, és hosszú élettartamot biztosít akár 200 000 lezárási ciklusig, vagy 10 éves készenléti vagy normál akkumulátoridőt. Az akkumulátor könnyen cserélhető.

A transzponder utólag beszerelhető minden meglévő BKS főkulcs rendszerbe. A többfunkciós LED-ek jelzik az aktív jogosultságokat és az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Az azonosítók egymást követő számozása egyszerű és gyors rögzítést tesz lehetővé a BKS KeyManager ixalo szoftverben.

A „Data on Transponder” verzióban a következő adatok konfigurálhatók

Hozzáférés az adatokhoz
Érvényességi időszakok
Események
Programozási munkák
Szolgáltatási információk

janus SE

Kiegészítő elektronikus biztonsági funkcióval ellátva a bevált janus mechanikus hengerrendszer különösen rugalmasan valósítható meg. Külső megjelenését tekintve a janus henger alig különböztethető meg egy tisztán mechanikus hengertől. Ezért alkalmas pl. olyan területeken, ahol vandalizmus veszélye áll fenn, például iskolákban. Belülről a hengert robusztus rozetta védi.

A janus henger tulajdonságai és előnyei

a legmagasabb szintű energiahatékonyság: akár 600 000 zárási ciklus, vagy 10 év készenléti idő normál akkumulátoronként
kettős biztonság mechanikus és elektronikus biztonsággal
nagy memória az események tárolására (deaktiválható)
érintésmentes programozás programozó eszközzel, transzponderrel vagy rádióvezérléssel
szabadon meghatározható időkeretek, szabadságok és szabadságok időtartama
ideális a vandalizmussal veszélyeztetett területeken

Kérjen visszahívást

Visszahívás kéréséhez adja meg az alábbi adatokat!