Bukó-nyíló vasalatok

Bukó-nyíló vasalatok

Az új, felületre szerelt UNI-JET zsanéroldal meggyőző a modern ablakkeretekhez harmonikusan illeszkedő, összefüggő elegáns kialakításának köszönhetően: a kiváló minőségű felületen, pl. fehér festékkel vagy ferGUard*ezüsttel, nincsenek látható csavarok vagy csapok.

Az UNI-JET akár 200 kg -os szárnysúlyt, a padlótól a mennyezetig érő szárnyakat pedig 2800 mm-es magasságig képes szállítani – további alkatrészek nélkül és azonos megjelenéssel. Az RC 3 biztonsági szintig a nyitás és zárás könnyű mozgathatósága is biztosított . A funkciókra 10 év garanciát vállalunk, így biztosítva azok hosszú távú megbízhatóságát.

A PVC , fa és alumínium ablakok rejtett zsanéroldalainak széles választéka megfelel a magas tervezési elvárásoknak, és kiterjeszti az ablaktervezés hatókörét. A rejtett zsanéroldalak kiemelik a világos építészeti vonalakat, és ugyanolyan fokú biztonságot és funkcionalitást kínálnak, mint a felületre szerelt zsanéroldalak.

A központi zár elve

Az UNI-JET központi zárrendszer családjával a GU csoport olyan vasalatrendszert szállít, amely univerzálisan használható minden ablakformához és minden 16 mm-es vasalathornyú PVC, fa vagy alumínium ablakhoz: a billenthető és forgatható ablakoktól a vízszintes elforgatható és függőlegesig. – Az ablakok elfordíthatóak a billenő-toló és az összecsukható-toló erkélyajtókhoz. Különleges formák, például kerek és ferde ablakok lehetségesek kis számú kiegészítő alkatrész használatával.

Okos reteszelő bütyök

A Cleverle automata bütyök a 8,5 és 15 mm közötti távolságokat kompenzálja a szabványos ütközővel együtt, leegyszerűsítve a telepítést és a karbantartást.

Clip csatlakozás

A hajtómű és a támasztó-vezető csatlakozása biztonságosan és praktikusan valósul meg a becsatolás funkciónak köszönhetően.

Lineáris, automatizált gépekkel kompatibilis csatlakozás

Költséghatékonyan építsen ablakokat: a lineáris csatlakozás leegyszerűsíti az automatizált gépi gyártást.

Szárnyemelő

A szárnyemelő finoman emeli a szárnyat zárt helyzetbe, ezzel támogatja a felhasználóbarát kezelést és megakadályozza a helytelen kezelést.

Egyenes (előre) vágás

Könnyedén a kívánt hosszúságúra vághatja a hajtókerekeket és a támasztóvezetőket – nincs szükség speciális lépcsőzetes lyukasztógépre: ideális a későbbi, helyszíni vágáshoz is.

Billenő és forgatható vasalat PVC elemekhez:

A felületre szerelt UNI-JET D és UNI-JET S pántoldalak

Tartósan hatékony megoldás

Az UNI-JET akár 150 kg -os szárnysúlyt, a padlótól a mennyezetig érő szárnyakat pedig 2800 mm-es magasságig képes szállítani – további alkatrészek nélkül és azonos megjelenéssel. A nyitás és zárás könnyű mozgathatósága az RC3 biztonsági osztályig is biztosított . A funkciókra 10 év garanciát vállalunk, így biztosítva azok hosszú távú megbízhatóságát.

Összefüggő elegáns kialakítás

Kiváló minőségű felület raktárról fehér és ezüst színben, kérésre további színek is elérhetők
Takarók nagy színválasztékban kaphatók
Szerelésbarát csapbiztosító a tartócsapágyban
Kényelmes, háromdimenziós hardverbeállítás
Könnyű beállítás anélkül, hogy bármit is el kellene távolítania: rugalmas sapka az alsó befúrható zsanéron vagy falc sarokpánt
A támasztó csapágycsap kényelmesen eltávolítható a GU húzófogantyúval vagy a GU beállító szerszámmal, vagy egy szabványos hornyos csavarhúzóval
A bevizsgált vasalat teherbírása 150 kg-ig
Akadálymentes változat magasabban elhelyezett falazott sarokpántokkal küszöbös erkély- és teraszajtókhoz

Kérjen visszahívást

Visszahívás kéréséhez adja meg az alábbi adatokat!