Rólunk

Kérdése van?

Kérjünk tőlünk visszahívást és kollegáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy megválaszolják a felmerülő kérdéseit.

Cégünk 2008 óta hivatalos viszonteladója a Gretsch­Unitas GmbH által gyártott GU és BKS nyílászáró vasalat rendszereknek. Ügyfeleink elsősorban fa és műanyag ablakgyártó vállalkozások, de természetesen magán vásárlókat is kiszolgálunk.
2020-tól zárszervíz szolgáltatásunkat is elindítottuk a magán megrendelők egyre gyakoribb ilyen irányú megkeresései miatt.

Ablaktechnika
A Gretsch-Unitas név a cégalapító Gretsch Viktor nevének és UNITAS fémárugyárának a nevének kombinációja, ahol a sikeres Unitas Horizontal-Pivot ablakvasalatokat gyártották. A tolóajtó vasalatainak szabadalmát már 1924-ben és 1958-ban bejegyezték, az emelő-toló rendszer feltalálásával, majd 2017-ben a teljesen akadálymentes emelő-toló ajtóvá történő továbbfejlesztésével a HS ePOWER, Gretsch-Unitas csoport olyan szabványokat állított fel, amelyek a mai napig nagy hatással vannak a piacra.

A Gretsch-Unitas olyan új megoldásokat kínál, amelyek meggyőző válaszokat adnak az iparág jelenlegi kihívásaira, és ezáltal meghatározzák a jövő trendjeit a nemzetközi piacon. Ezzel párhuzamosan a bevált termékeket is folyamatosan fejlesztik, ezzel biztosítva aktív jövőjüket. Végül is a GU csoport az innováció sajátos kultúráját ápolja. A GU eddig több mint 1400 szabadalma igazolja a terveit. Szabványokat állítanak fel az iparágban – most és a jövőben is.

A márkák sajátos erőssége a házon belüli fejlesztés. Végül is a GU szakértői mindig rendszeralapú megközelítést alkalmaznak, amikor új megoldásokon és termékeken dolgoznak. Miközben teljes áttekintéssel rendelkeznek az egyes termékekről és annak erősségeiről, a terméken túl is tekintenek, és mérlegelik a hálózati lehetőségeket és a lehetséges kompatibilitást a Gretsch-Unitas megoldások világával. Ez a fejlesztési megközelítés azért lehetséges, mert a mérnökök mindig szem előtt tartják a technológia alkalmazásának mindenek felett álló céljait – mint például a biztonság és kényelem, az akadálymentesség és a hatékonyság.

Kérjen visszahívást

Visszahívás kéréséhez adja meg az alábbi adatokat!