Motoros emelő-toló ajtó

Egyszerűen biztonságos az intelligens technológiával

A magas építészeti elvárásokat támasztó építtetők a nagy formátumú emelő-toló ajtókat kívánságlistájuk élére helyezik. A 300 kg-nál nagyobb szárnysúly nem szokatlan, ami megnehezíti az emelő-toló ajtók manuális nyitását és zárását.

A HS ePOWER egyablakos megoldás – a kipróbált és tesztelt GU szabványos vasalat, a motoros hajtás és az akadálymentes küszöb intelligens kombinációja – kényelmes és biztonságos működést tesz lehetővé, és kizárja a botlásveszélyt. Az emelő-toló ajtó teljesen akadálymentes a DIN 18040 szerint.

HS ePOWER motoros hajtás

Az építészek a világos, fénnyel teli helyiségek kialakításának törekvésétől vezérelve egyre nagyobb méretű emelő-toló ajtókat terveznek. A 300 kg-nál nagyobb szárnysúly nem szokatlan, ami megnehezíti az emelő-toló ajtók manuális nyitását és zárását.

Minden alkatrész rejtett, csak a vezérlőelem látható. A kezelőpanel három billentyűpanelja intuitív módon, enyhe megérintéssel kezelhető. Alternatív megoldásként a tolószárny távirányítóval is működtethető. A titkosított adatátvitel magas szintű biztonságot nyújt. A HS ePOWER számos épületautomatizálási rendszerbe is integrálható.

Amikor az ajtó be van csukva, az ajtószárnyban lévő akkumulátorok a vezeték nélküli energiaátvitelen keresztül automatikusan feltöltődnek. Az akkumulátoros üzemidőnek köszönhetően az ajtó hosszabb ideig nyitva hagyva, vagy áramszünet esetén teljesen működőképes marad. A HS ePOWER érzékeny vezérlőegységgel is rendelkezik, amely észleli az akadályokat és megbízhatóan megakadályozza az elakadást.

ELŐNYÖK

  • Teljesen rejtett alkatrészek, hogy megfeleljenek az esztétikus kialakítás követelményeinek.
  • A motoros nyitásnak és zárásnak köszönhetően nagyon könnyen használható
  • Intuitív kezelés a kezelőelemen található három billentyűpanellel, valamint az opcionális kézi rádióadóval is
  • A beépített akkumulátoroknak köszönhetően nincs szükség kábelcsatlakozásra az ajtó és a keret között
  • Intelligens otthon rendszerbe integrálható
  • Akadálymentes a DIN 18040 szerint GU-thermostep 204-el és akadálymentes küszöb kialakítással az átjáróban

HS Master motoros hajtás

A HS Master alkalmas a DIN 18040 szabvány szerinti akadálymentes építési projektek utólagos beépítésére fából, PVC-ből és fémből készült elemekhez, és fokozott komfortérzetet biztosít.

A HS Masterrel a szárny emelése, a kívánt nyitásszélességig történő elcsúsztatása és zárása motoros. A HS Master hajtás szabványos végálláskapcsolóval rendelkezik, és a DEKRA tesztelte. A tanúsított biztonsági technológia garantálja a biztonságos működést. További opcionális biztonsági berendezések természetesen utólag is felszerelhetők.

Ajánlott alkalmazások:

Kórházak,
Nyugdíjas otthonok és gondozóotthonok,
Mozgássérült létesítmények
Óvodák.

A rendszert a következők üzemeltetik:

Fali kapcsoló / kulcsos kapcsoló
Fogantyú impulzusadóként
Rádiós távirányító
Push & Go
Forgassa el a fogantyút, pl. áramkimaradás esetén

ELŐNYÖK

  • Minden fa/PVC/fém profilra felszerelhető és használható
  • Gyors megbízható telepítés
  • Beépített csatlakozóval szállítjuk
  • A meglévő GU-934 emelő-toló ajtókba az elemek egyszerűen utólag beépíthetők

Kérjen visszahívást

Visszahívás kéréséhez adja meg az alábbi adatokat!