Mechanikus zárrendszerek

A BKS a legszigorúbb minőségi és biztonsági igényeket is kielégíti kiváló minőségű mechanikus ajtóvédelmi megoldásaival. A modern megfordítható kulcsok kulcsduplázó védelemmel vannak ellátva, csak biztonsági kártyával rendelkező jogosultak igényelhetik.

A kulcsok és zárbetétek jövőbeli igényeit hosszú szabadalmi idők és a rendszerek rugalmas bővítési lehetőségei biztosítják. A mechanikus beléptetőrendszer kiegészíthető és kombinálható elektronikus rendszerekkel.
A BKS zárrendszerek egyedi és személyre szabott megoldásokat kínálnak, és a legmagasabb minőségi szabványok szerint készülnek. Érdemes lehet a magas színvonalú mechanikai biztonsági technológiát beépíteni magánlakásába bejegyzett differenciálművel, vagy felszerelni többlakásos épületét vagy céges helyiségét főkulcs-rendszerrel – minden esetben a BKS zárbetét a megfelelő választás.

A BKS kiterjedt szolgáltatásokat kínál a főkulcs-rendszerek tervezésére, megrendelésére, menedzselésére és programozására, pontosan úgy, mint a zárbetétek tökéletesen szervezett szállítása és a duplikált kulcsok gyors kiszállítása.

BKS Zilinder

TELJESÍTMÉNY JELLEMZŐI
Az EN 1303 és a DIN 18252 szerint tesztelve
Hagyományos zárrendszerek, mint például a detect3 paracentrikus kulcsprofillal
Megfordítható kulcsrendszerek janus, livius és helius a kivételes kényelem érdekében
A kódolt single eltér a normál profiltól
A regisztráció eltér a biztonsági kártyától
Szabadalommal védett hengerrendszerek
janus záróhenger moduláris felépítéssel

A janus megfordítható kulcsrendszer megfelel a legmagasabb biztonsági, funkcionalitási és formai követelményeknek . Prémium megoldás, amely kiválóan alkalmas főkulcsos rendszerekhez.

A BKS sorozat zárbetéteivel minden a biztonságról szól: a janus alapfelszereltségként védelmet nyújt az zártörés ellen, fúrás elleni védelmet a kényszernyitás ellen, valamint a vészhelyzeti funkciót, amely megakadályozza a behelyezett kulcsok általi blokkolást. A biztonsági kártya biztosítja, hogy csak a kártya tulajdonosa rendelhet vagy másolhat kulcsokat. Ez teszi a janust az egyik legbiztonságosabb mechanikus zárrendszerré bárhol.

Kényelem és minőség
A janus egy megfordítható kulcsrendszer, vagyis mindkét oldalon használható. A janusra jellemző piros golyó a kulcsszár közepén helyezkedik el, ezzel is hangsúlyozva a mindkét irányban behelyezhető megfordítható kulcs szimmetriáját. A janus kiterjedt markolatja szorosan illeszkedik a kézbe, és lehetővé teszi a hengeren keresztüli egyszerű nyitást és zárást – még magas vagy nehéz ajtók esetén is. A meghosszabbított kulcsszár megakadályozza az ujjak összenyomódását a hengerfedéllel ellátott biztonsági hardverben.

További zárszerkezetek
Az átfogó főkulcs-rendszerek nem csupán ajtókról szólnak. A redőnyös ajtók és konténerek, kapcsolóberendezések és erős helyiségek, szekrények és levélszekrények, valamint speciális zárak, lakatok és bútorzárak is működtethetők egykulcsos elven. A janus svájci körhengeres kivitelben is kapható.

Előnyök:

 • Nagyobb kényelem még magas vagy nehéz ajtók esetén is: a nagyvonalú janus markolatnak köszönhetően a hengeren keresztül egyszerűen nyitható és zárható
 • Feltűnő kialakítás: a piros golyó a BKS minőség jele, és kiemeli a megfordítható kulcs szimmetriáját
 • Lenyűgöző működés: a meghosszabbított kulcsszárnak köszönhetően a janus jól használható biztonsági hardverekhez hengerfedéllel
 • Nagyobb biztonság: első osztályú fúrás/komissiózás és kulcsismétlés elleni védelem
 • Egyszerű kezelés: a szimmetrikus kialakítás és a jól ismert függőleges kulcshelyzet biztosítja az intuitív kezelést

livius

A livius márka egy meggyőző modern zárrendszer megfordítható kulcstechnológiával. Mivel a kulcs mindkét oldalról behelyezhető, a kezelés rendkívül egyszerű, a livius SL rendszer innovatív csúszkájával ellátott gombok pedig hatékony másolásvédelmet biztosítanak.

Mivel a kulcs kombinálható az SE transzponderrel, az elektronikus SE gombhengerek értékes kiegészítői a livius főkulcs-rendszereknek.

A livius ideális megfordítható kulcsrendszer, ha modern, mechanikus biztonsági technológiát szeretne telepíteni otthonába bejegyzett differenciálművel, vagy többlakásos épületét, üzlethelyiségét főkulcsos rendszerrel szeretné felszerelni. A megfelelő funkciók és felszereltség mellett a livius zárhenger utólagos bővítési lehetőséget ad.

A livius zárhengerek a jól bevált egysoros csapos elrendezésen alapulnak, és meggyőzőek a modern fordított kulcstechnológiának köszönhetően. A reteszelőrendszer alapfelszereltségként hat különálló csapszeggel rendelkezik. A hengerek sokféle alkalmazásra alkalmasak, és különböző funkcióváltozatokban állnak rendelkezésre.

Előnyök:

 • Nagyfokú rugalmasság: különböző biztonsági szintekkel rendelkező főkulcs-rendszer hozható létre a hengerek kombinációjával zárrúddal és anélkül
 • Alapfelszereltségként ütés elleni védelem
 • Fúrás/szedés védelem a kényszernyitás megakadályozására
 • Vészhelyzeti funkció, amely megakadályozza a behelyezett kulcsok általi blokkolást
 • Nagyobb kényelem még magas vagy nehéz ajtók esetén is: a nagyvonalú janus markolatnak köszönhetően a hengeren keresztül egyszerűen nyitható és zárható
 • Meghosszabbított kulcsszár – ideális hengerfedéllel ellátott biztonsági hardverekhez
  A kulcs mindkét oldalon behelyezhető
 • Feltűnő dizájn: a kék golyó, mint egyedi minőség és megkülönböztető tulajdonság, amely kiemeli a megfordítható kulcs szimmetriáját
 • Az EN 1303 és a DIN 18252 szerint tesztelve

helius

Saját otthonának főkulcsos rendszerrel történő felszerelésénél a biztonság és a kényelem fontos szerepet játszik. Kicsi, de hatékony zárrendszerként a helius márka kényelmes, mechanikus főkulcsos rendszerrel fog meggyőzni egy lakás vagy egy magánház kulcsos zárására.

A megfelelő funkciók és jellemzők mellett a helius megfordítható kulcsrendszer bármikor bővíthető és adaptálható – elektronikus zárrendszerek beépítésére is.

Kényelem és biztonság
A megfordítható kulcs technológiának, valamint az alapfelszereltségnek számító ütés elleni védelemnek köszönhetően a helius biztonságos és olcsó zárrendszerré válik otthonában. A ház bejárati ajtaját, a másodlagos bejárati ajtót és a garázsajtót egy kulccsal zárhatja. Lehetőség van egy kis főkulcs rendszer kialakítására egy többlakásos lakáshoz, amelyben a különböző kulcsok az egyes lakásokhoz vannak hozzárendelve.

A BKS által regisztrált különbözõket mindig a megfelelõ biztonsági kártyával szállítjuk. A kártya a tulajdonjog igazolására szolgál, és minden konkrét adatot tartalmaz a hengerek és az eredeti kulcsok újrarendeléséhez. A BKS biztonsági kártyákat hivatalos szakkereskedőnél lehet kiolvasni.

Előnyök:

 • Magas hozzáadott érték: rengeteg biztonság, védelem és kényelem kevés pénzért
 • Nagyobb kényelem: a nagyvonalú helius markolat garantálja az egyszerű nyitást és zárást még magas és nehéz ajtók esetén is
 • Nagy biztonság: Biztonsági kártyával eltérő regisztrációval rendelhető – ismételt kulcsrendelés csak a biztonsági kártya felmutatásával lehetséges
 • Alapfelszereltségként ütés elleni védelem
 • Feltűnő dizájn: a sárga golyó egyedülálló minőség és megkülönböztető tulajdonság, amely kiemeli a megfordítható kulcs szimmetriáját
 • Kiválóan használható: a meghosszabbított kulcsszárnak köszönhetően a helius jól használható hengerfedéllel ellátott biztonsági szerelvényekhez
 • Egyszerű kezelés: a szimmetrikus kialakítás és a jól ismert függőleges kulcshelyzet biztosítja az intuitív kezelést

Kérjen visszahívást

Visszahívás kéréséhez adja meg az alábbi adatokat!