Ajtózárak

GU-SECURY többpontos zárak

A kültéri ajtók különleges kihívásokat jelentenek a betörésállóság, a tűzvédelem, az átjárhatóság és a hozzáférhetőség tekintetében. A GU SECURY többpontos zárak több mint megfelelnek ezeknek az ambiciózus elvárásoknak. Kiegészítő reteszelőelemekkel a felső és alsó ajtóban, valamint egyedi megoldásokkal mindenféle beépítési helyzethez. A mechanikus önzár helyettesíti a kézi kulccsal történő zárást.

A GU-SECURY többpontos ajtózárakkal az egyéni bejárati helyzethez szabott biztonsági rendszert kap, függetlenül attól, hogy fa, PVC, alumínium, acél, homlokzati, kültéri vagy beltéri ajtókról van szó.

Zárás típusok:

Záró bütyök, görgő

Az állítható görgős reteszelő bütykök optimalizálják az ajtólap tömítésének nyomását felül és alul.

Masszív zárócsap

A GU-SECURY MR rendszer többpontos zárral rendelkezik masszív csavarokkal, amely védve van az átfűrészeléstől vagy a visszahúzástól. Ugyanazok a keretreteszelő alkatrészek használhatók itt, mint a GU-SECURY Automatic rendszerben.

Automata reteszzár

GU-SECURY Automatic, a kényelmes zárrendszer pl. házak és lakások bejárati ajtóihoz. Amint az ajtó becsukódik, az Automatikus reteszzárak automatikusan 20 mm-t dobnak, és rögzítik, hogy megakadályozzák a visszaszorítást – az ajtó reteszelődik, amikor csak becsukják. Ezek a zárrendszerek belülről a kar fogantyújával, kívülről pedig a kulcs egy elfordításával bármikor kinyithatók.

Kérjen visszahívást

Visszahívás kéréséhez adja meg az alábbi adatokat!